Dr Inge Van de Vannet                                              Predikherenstraat 48,     8000 BRUGGE    TEL 050 / 490 499

Welkom op de site van onze dierenartspraktijk.

team dierenartsenDierenarts Inge Van de Vannet,
de liefde voor de dieren startte al heel vroeg, als kind was ik dol op alles wat 4 poten had en elk gevonden diertje werd zo goed als ik kon verzorgd en bestudeerd. Ik startte de praktijk in het centrum van Brugge in 1997 en verdiepte me in al de aspecten van de dierengeneeskunde voor hond, kat en konijn op vele congressen en bijscholingen.
Nu ben ik al 14 jaar lid van de kattenwerkgroep van dierenartsen, en sinds 2 jaar lid van de dermatologiewerkgroep van Belgiƫ; huidziekten, allergiƫn zijn mijn grootste interesses.
Mijn hobby is naast de beestjes voornamelijk dansen.

 

Valentine Schotte dierenarts


Dierenarts Valentine Schotte
Ik ben afgestudeerd in juni 2013 aan de faculteit diergeneeskunde, Gedurende het laatste jaar van mijn studies liep ik al regelmatig mee hier in de praktijk . Orthopedie,radiologie en inwendige ziekten zijn de vakgebieden waarin ik mij verdiep.

Ik ben er van maandag tot en met zaterdag, enkel niet op donderdag.


 

Dierenarts Janne

 

Dierenarts Janne Dewulf

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de faculteit dierengeneeskunde te Gent, ik woon te Ruddervoorde en ik vervoeg met plezier het team van Van kop tot staart. Ik werk nog deeltijds in een dierenkliniek in Nederland waar ik me vooral bijschaaf op vlak van chirurgie.
Mijn interesse gaat naast chirurgie vooral naar gedragsproblematiek bij hond en kat, pijnbestrijding bij chronisch zieke patientjes en Echografie

 

 

Berdien HermyAssistente Berdien Hermy. In 2009 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente aan de hogeschool KATHO te Roeselare.
Bij mij kunt u terecht voor het maken van een afspraak, voedingsadvies, advies omtrent antiparasitaire producten, enz.
Al van jongs af aan heb ik een passie voor dieren. Daarom ben ik blij dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Ik heb een lieve kat geadopteerd die achtergelaten werd in de praktijk.Naast mijn werkuren hou ik me bezig met koken, fietsen, lopen en films.

Jacynta VoetTrimster / Assistente Jacynta Voet.

Ik heb mijn diploma dierenartsassistente behaald in 2013 en ben toen dadelijk begonnen aan mijn opleiding tot trimster. Ik werk nu vooral als trimster in de praktijk voor zowel honden en katten. Bij mij kan u terecht op maandag, woensdag en vrijdag voor het trimmen van je viervoeter en op zaterdag werk ik als assistente.

 

 

 

Rudy DekeyserONZE ORTHOPEDIST : DR RUDI DEKEYSER ; bij hem kom je terecht voor gebroken botten en pezen en hij verhelpt onze mankende vrienden.


.